Terug naar het overzicht

Scholengroep Perspectief aanwezig op besturenmarkten

Zowel op de besturenmarkt in Emmen als die in Groningen was een vertegenwoordiging van Scholengroep Perspectief de afgelopen week aanwezig.

 

Een besturenmarkt is bedoeld om scholen van verschillende scholengroepen te presenteren aan studenten van de PABO. Het is een manier om toekomstige collegae kennis te laten maken met onze scholen.

 

Dit jaar was Scholengroep Perspectief voor het eerst op beide markten vertegenwoordigd. In Emmen bezochten vooral derdejaarsstudenten (aanstaande LIO-ers) de markt en in Groningen waren het vooral eerste- en tweedejaars studenten. 

 

Onze vertegenwoordigers hebben interessante gesprekken gevoerd en geprobeerd de geïnteresseerde studenten een goed beeld te geven van onze scholen.

Naar aanleiding van de besturenmarkt kunnen eerste- en tweedejaars studenten hun voorkeur voor een stageschool aangeven voor volgend schooljaar. Bij plaatsing zullen de PABO's hier rekening mee houden. De LIO-vacatures worden in april uitgezet. We hopen dat er weer een aantal toekomstige collegae er voor kiest om hun loopbaan bij één van onze scholen te beginnen!

 

Op de foto staan onze medewerkers op de besturenmarkt in Emmen.