Terug naar het overzicht

Feestelijke fundering Acaciahage vrijdag 31 maart!

Komende vrijdagmiddag is het zover: het cement voor de fundering van het nieuwe pand aan de Acaciahage wordt gestort, het pand waar onder andere CBS De Ark en CBS Gabriël Dam zich zullen vestigen. En dit is een feestelijk moment! Hierbij mogen wij allemaal aanwezig zijn op vrijdag 31 maart op 15:00.


De leerlingen van de ouderbouw zijn op vrijdagmiddag vrij, maar mogen samen met hun ouder(s) tussen kwart voor drie en drie uur komen op de bouwplaats. De leerlingen van de groepen 5-8 gaan samen met de leerkrachten op de fiets naar de bouwplaats. Ze moeten vrijdagmiddag dus op de fiets komen! Na afloop mogen de kinderen van groep 5-8 eventueel zelf of met hun ouders naar huis. Het is aan u wat u met uw kind afspreekt. Het is wel de bedoeling dat de kinderen zich even afmelden bij de leerkracht, wanneer ze naar huis gaan.  

Alle aanwezige kinderen krijgen een plastic handschoentje aan en mogen een handafdruk in het cement maken. De jongste leerling van onze fusieschool (dit is een leerling van De Ark), de Hagenhofschool en Peuterpalet mogen hun handafdruk op een speciale plaats maken. De wethouder van onderwijs, dhr. Hamster, is aanwezig en de kinderen worden op ranja getrakteerd.